Кафедра журналістики та нових медіа активно шукає майбутніх абітурієнтів

Кафедра журналістики та нових медіа активно шукає майбутніх абітурієнтів20 травня 2016 року
м. Київ, вул. Івана Мазепи, 13

    

 

 

 

Представники кафедри журналістики та нових медіа – к.ф.н., доц. Нестеряк Ю.В. та к.п.н., доц. Лісневська А.Л. 20 травня 2016 р. взяли активну участь у Міжнародному фестивалі дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпровських схилах», що зібрав у Київському Палаці дітей та юнацтва (м. Київ, вул. Івана Мазепи, 13) майже 3000 учасників зі всієї України та із-закордону.

Кафедра журналістики та нових медіа Київського університету імені Бориса Грінченка виступила партнером заходу, всебічно підкреслюючи зацікавленість у пошуку талановитих абітурієнтів. Участь у «Прес-весні» є логічним продовженням низки заходів у контексті профорієнтаційної роботи кафедри. У лютому 2016 р. старший викладач кафедри журналістики та нових медіа О.В. Одаренко в рамках соціального проекту «З Києвом і для Києва» проводила тренінг з медіа безпеки, на якому учні старших класів київських шкіл – потенційні абітурієнти, були ознайомлені з напрямками діяльності кафедри та її інтелектуальними можливостями. На фестивалі «Прес-весна на Дніпровських схилах» к.ф.н., доц. Нестеряк Ю.В. та к.п.н., доц. Лісневська А.Л. вручили сертифікати на підтвердження участі у медіа тренінгу.

Представники кафедри щиро подякували головному організатору фестивалю - пані Надії Іллюк за чудову атмосферу та можливість налагодити контакти із майбутніми абітурієнтами.

 

 

Кафедра журналістики та нових медіа Київськ...
Церемонія вручення сертифікатів учасникам с...
Учасники фестивалю – майбутні журналісти