Майстер-клас «Ефективна передвиборча кампанія»

Майстер-клас «Ефективна передвиборча кампанія»24 травня 2016 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

    

 

 

 

24 травня 2016 року кандидати на посади голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету та виборного представника від аспірантів і докторантів до Вченої ради Університету мали унікальну можливість отримати фахові поради від кандидата наук із соціальних комунікацій, доцента кафедри реклами і зв’язків з громадськістю Гуманітарного інституту О.В. Курбана.

У рамках майстер-класу «Ефективна передвиборча кампанія» О.В. Курбан розповів про можливості використання політичних передвиборчих технологій, зокрема про особливості самопрезентації кандидатів, необхідні компоненти вдалого публічного виступу, роботу з потенційними виборцями. Спілкування з Олександром Васильовичем було невимушеним, цікавим і корисним як для розуміння передвиборчої компанії, так і для роботи над собою та вдосконалення професійних навичок.

Кандидати на виборні посади щиро дякують Олександру Васильовичу за майстер-клас та обов’язково використають отримані поради у своїх передвиборчих програмах!

 

 

Майстер-клас «Ефективна передвиборча кампан...
Майстер-клас «Ефективна передвиборча кампан...