Презентація Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка

Презентація факультету права та міжнародних відносин  Київського університету імені Бориса Грінченка22 серпня 2016 року 
Київ, вул. Маршала Тимошенка, 13-Б

 

 

 

 

Сьогодні, 22 серпня, відбулася презентація Факультету права та міжнародних відносин нашого Університету. На презентацію завітали почесні гості – Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук, заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Фіданян, Директор департаменту освіти і науки Віра Рогова та інші.

Новостворений факультет розташовано в приміщенні корпусу по вулиці Маршала Тимошенка, 13-Б на окремому поверсі, який підготовлено за короткий час завдяки зусиллям керівництва Університету. Потужна матеріально-технічна та інформаційна база сприятимуть навчальному процесу підготовки нового покоління юристів та міжнародників.

Гості презентації мали змогу оглянути нові просторі, зручні і світлі аудиторії для студентів, робочі кабінети і приміщення для професорсько-викладацького складу та адміністративно-технічного персоналу факультету.

Факультет права та міжнародних відносин створено у липні 2016 року, що було зумовлено необхідністю підготовки висококваліфікованих фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр та магістр з «права», «міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій» внаслідок реорганізації Інституту суспільства Університету.

На факультеті буде діяти Центр захисту прав людини і Центр міжнародного та європейського права, в яких студенти матимуть змогу набувати практичних навичок в застосуванні здобутих знань з права та міжнародних відносин.

Бажаємо колективу факультету та студентам оптимізму, нових досягнень та успіхів у праці на благо України.

  

Презентація факультету права та міжнародних...
Презентація факультету права та міжнародних...
Презентація факультету права та міжнародних...