Конференція трудового колективу Університету Грінченка

Конференція трудового колективу Університету Грінченка30 вересня 2016 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

30 вересня 2016 року в актовій залі навчального корпусу на вулиці Маршала Тимошенка, 13-Б, відбулася Конференція трудового колективу університету.

Конференцію відкрив її Голова - завідувач кафедри методики суспільно-гуманітарної освіти та виховання Інституту післядипломної педагогічної освіти, доктор історичних наук, професор Левітас Фелікс Львович.

На порядку денному були питання про: вибори членів лічильної комісії; утворення постійно діючої Президії Конференції трудового колективу; припинення повноважень попереднього складу Вченої ради; обрання виборних представників від структурних підрозділів до складу Вченої ради Університету; внесення змін до Положення про Вчену раду Університету; прийняття Кодексу корпоративної культури Університету; прийняття Декларації академічної доброчесності; перейменування вулиці Маршала Тимошенка в Оболонському районі міста Києва.

Рішенням Конференції трудового колективу та відповідно до ст. 36 Закону України «Про вищу освіту», п.п. 62,103.6 Статуту університету, рішення Вченої ради від 29.08.2016 року, протокол №8, було достроково припинено повноваження попереднього складу Вченої ради університету.

Відповідно до п.96.5. Статуту університету було обрано 24 виборних представники від структурних підрозділів до складу Вченої ради університету.

Ректор Університету побажав виборним представникам до Вченої ради принципового і компетентного розгляду питань та служіння громаді університету Грінченка.

Після доповіді проректора з науково-методичної роботи та розвитку лідерства, доктора філологічних наук, професора Бондаревої Олени Євгенівни та попереднього обговорення було затверджено нове читання Кодексу корпоративної культури університету.

Наступним питанням стало обговорення та затвердження Декларації академічної доброчесності. Після доповіді проректора з наукової роботи, доктора філологічних наук, доцента Віннікової Наталії Миколаївни Декларацію академічної доброчесності було затверджено.

Трудовим колективом Університету в рамках Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» від 09.04.2015 року було запропоновано перейменувати вулицю Маршала Тимошенка в Оболонському районі м. Києва. Після виступів завідувача кафедри історії України Історико-філософського факультету, доктора історичних наук, професора Салати Оксани Олексіївни; кандидата історичних наук, доцента, доцента кафедри історії України Будзар Марини Михайлівни від імені трудового колективу університету було прийнято рішення направити до Київської міської ради пропозицію про перейменування вулиці Маршала Тимошенка в Оболонському районі м. Києва на вулицю Княжий шлях.

У заході взяли участь 463 делегати від усіх структурних підрозділів й студентського самоврядування Університету.

 

Конференція трудового колективу Університет...
Конференція трудового колективу Університет...
Конференція трудового колективу Університет...
Конференція трудового колективу Університет...
Конференція трудового колективу Університет...
Конференція трудового колективу Університет...
Конференція трудового колективу Університет...