Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті»

forum inovatyka v osviti 4 25 - 27 жовтня 2016 року
м. Київ

 

 

 

 

З 25 по 27 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва пройшов Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті», у якому традиційно взяв участь наш Університет.

Організовує і проводить форум компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук.

«Інноватика в сучасній освіті» – це професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, професійне інформаційне поле для ділових контактів із розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами, викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій, методик у навчальний процес.

За результатами участі у форумі Університет отримав диплом Лауреата конкурсу І ступеня у номінації «Інновації з інтенсифікації міжнародного співробітництва у сфері освіти, науки, культури».

 

 

Восьмий міжнародний форум «Інноватика в суч...
Восьмий міжнародний форум «Інноватика в суч...
Восьмий міжнародний форум «Інноватика в суч...
Восьмий міжнародний форум «Інноватика в суч...