Зустріч з Марком Робертом Стехом

Зустріч з Марком Робертом Стехом16 грудня 2016 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б.

 

 

 

У залі вченої ради Університету 16 грудня 2016 р. на зустріч з літературознавцем, культурологом, видавцем, літературним критиком, мистецтвознавцем Марком Робертом Стехом зібралися викладачі кафедр світової літератури та української літератури і компаративістики, студенти-бакалаври та магістри спеціальності «Філологія (українська)».

Ректор Університету Віктор Олександрович Огнев’юк, з ініціативи якого відбулася непересічна для філологів подія, привітав гостя та започаткував обговорення гострих питань євроінтеграції та місця української культури у світі.

Марко Роберт Стех – невтомний популяризатор здобутків українських науки і мистецтва, який створив серію україномовних телепередач «Очима культури»: наразі до уваги глядачів 77 випусків! Гість Університету розповів про власне усвідомлення національної ідентичності, захоплююче і детально відповів на запитання викладачів і студентів, яких зацікавили його дискусійні погляди на розвиток української літератури і мистецтва, їх рецепцію у світі. Письменник презентував не лише свої відеопроекти, а й нову книгу «Есеїстика у пошуках джерел».

 

 

Зустріч з Марком Робертом Стехом
Зустріч з Марком Робертом Стехом
Зустріч з Марком Робертом Стехом
Зустріч з Марком Робертом Стехом