Розширення міжнародного співробітництва Університету Грінченка

Розширення міжнародного співробітництва  Університету Грінченка01 - 03 березня 2017 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

Університет Грінченка активно працює у сфері міжнародного співробітництва, розширюючи коло партнерів з різними країнами світу. На початку березня було підписано два договори про міжнародне співробітництво з Університетом Миколаса Ромеріса (Вільнюс, Литва) та Академією Яна Длугоша (Ченстохова, Польща).

Університет Миколаса Ромеріса – вищий навчальний заклад у Вільнюсі, який налічує близько 17000 студентів. Університет Миколаса Ромеріса має п'ять факультетів: факультет економіки і управління фінансами, факультет права, факультет політики та менеджменту, факультет соціальних технологій, факультет громадської безпеки, до складу яких входять 13 інститутів, 9 факультетів та Бізнес і медіа школа.

Академія імені Яна Длугоша в Ченстохові – сучасний державний вищий навчальний заклад з 40-річною історією. Академія систематично відслідковує сучасні тенденції на ринку праці та переформатовує навчальний процес відповідно до вимог сучасності, враховуючи особливості розвитку країн Західної та Східної Європи, що дозволяє навчальному закладу бути одним з найкращих науково-дидактичних центрів сучасної Польщі.

В рамках договорів про міжнародне співробітництво запланова програма академічної мобільності для студентів (детальніше за посиланням) та викладачів.

Ініціаторами підписання угоди з Академією імені Яна Длугоша була директор Інституту журналістики Горбенко Галина Василівна, а Університетом Миколаса Ромеріса завідувач кафедри фітнесу і рекреації Факультету фізичного виховання і спорту Боляк Андрій Анатолійович.

 

Розширення міжнародного співробітництва Ун...
Розширення міжнародного співробітництва Ун...
Розширення міжнародного співробітництва Ун...