Університет Грінченка учасник Міжнародної виставки «Освіта та кар’єра»

Університет Грінченка учасник Міжнародної виставки «Освіта та кар’єра»06-08 квітня 2017 року
Центр ділового та культурного співробітництва «Український дім»

 

  

 

 

06 - 08 квітня у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м.Київ, вул. Хрещатик, 2) відбулася Щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2017», в якій традиційно взяв участь Університет Грінченка.

Виставка є одним з наймасштабніших заходів в Україні, що присвячений вищій освіті та надає змогу всім охочим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі мали змогу прослухати семінари та презентації щодо міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадження сучасних технологій, програм обміну студентами та працевлаштування молоді від представників освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Роботу виставкового стенду нашого університету забезпечували співробітники НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності і відділу доуніверситетської підготовки.

За результатами участі у виставці Університет Грінченка отримав ГРАН-ПРІ у номінації «Кращий дизайн виставкового стенду та рекламних досягнень навчального закладу».

Університет Грінченка учасник Міжнародної в...
Університет Грінченка учасник Міжнародної в...
Університет Грінченка учасник Міжнародної в...