Участь грінченківців у Міжнародній науковій конференції у Хорватії

Участь грінченківців у Міжнародній науковій конференції у Хорватії20-22 жовтня 2017 року 
м. Осієк (Республіка Хорватія)

 

 

 

20-22 жовтня 2017 року в місті Осієк (Республіка Хорватія) відбулася Міжнародна наукова конференція «Розпад імперій, тоталітарні системи, Друга світова війна, створення Європейського Союзу та Шенгенської Європи».

Під час конференції, організованої Хорватським Пан’європейським Союзом, обговорювалися такі питання: сучасні виклики Європи; сприйняття молоддю історії та майбутнього Європи; стан і перспективи Південно-Східної Європи; пан’європейський погляд на ЄС та труднощі тощо.

У рамках конференції відбулося засідання Генеральної асамблеї Міжнародного Пан’європейського Союзу, під час якої до міжнародного пан’європейського руху було прийнято Пан’європейський Союз України. Також Генеральна асамблея прийняла декларацію щодо необхідності продовження зміцнення ЄС та його розширення, зокрема за рахунок прийняття України до Союзу.

У складі української делегації були два представники Київського університету імені Бориса Грінченка, а саме: голова делегації, завідувач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Факультету права та міжнародних відносин, професор Ігор Жалоба, який виступив з доповіддю щодо європейського вектору української політики, та студент п’ятого курсу Факультету права та міжнародних відносин Роман Пітецький.

Більше фото за посиланням.

 

Матеріали надано НМЦ досліджень, наукових проектів та програм

Участь грінченківців у Міжнародній науковій...
Участь грінченківців у Міжнародній науковій...
Участь грінченківців у Міжнародній науковій...
Участь грінченківців у Міжнародній науковій...