Університет Грінченка на Міжнародній освітній виставці «Освіта та кар’єра – 2017»

Університет Грінченка на Міжнародній освітній виставці  «Освіта та кар’єра – 2017»

16-18 листопада 2017 року
м. Київ, вул. Хрещатик, 2

 

 

 

 

16 - 18 листопада у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбулася Щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2017», в якій традиційно взяв участь Університет Грінченка.

Виставка є одним з найвідвідуваніших заходів в Україні, що присвячений вищій освіті та надає змогу всім охочим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей присутні мали змогу прослухати семінари та презентації щодо міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадження сучасних технологій, програм обміну студентами та працевлаштування молоді від представників освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів. До того ж, даний захід є ефективним майданчиком для пошуку нових університетських партнерів та налагодження тривалої співпраці з ними.

Як і кожного року, присутні спілкувалися з представниками Університету Грінченка: ставили питання щодо спеціальностей вишу, реєструвалися на Персональні дні відкритих дверей та фотографувалися біля стенду. Окрім вступу на освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра та магістра, відвідувачі активно цікавилися Університетським коледжем. Окрім цього, від делегатів Університету абітурієнти та їх батьки отримали яскраві інформаційні матеріали, символічні талісмани на ЗНО та позитивний настрій!

Роботу виставкового стенду Університету Грінченка забезпечували співробітники НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності.

 

Матеріали надано НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності

Університет Грінченка на Міжнародній освітн...
Університет Грінченка на Міжнародній освітн...