Курс англійської мови від Центру програм з лідерства служіння «Англійська для викладачів»

03 02 cpls 02



 

 

  

 

Центр програм з лідерства служіння вже другий місяць поспіль відкриває світ англійської мови для викладачів Київського університету імені Бориса Грінченка разом із 64-годинним курсом «Англійська для викладачів».

«Англійська для викладачів» - це інтенсивний курс вивчення англійської мови, що передбачає оволодіння початковим рівнем знання мови. Впродовж навчання учні розвивають свої комунікативні навички, читання, письмо, а також вивчають основні правила граматики.

Ефективному вивченню англійської мови сприяє атмосфера довіри, взаємоповаги, допомоги, розуміння та дружби. Незважаючи на те, що учні є викладачами різних структурних підрозділів та мають свої власні погляди, ідеї, інтереси, кожен з радістю ділиться своїм досвідом та мотивує один одного у вивченні складного матеріалу.

Враження студентів від курсу.

Курс «Англійська з 0» ми почали вивчати з 17 січня цього року. Подія давно очікувана, бо англійська мова стає все більше мовою міжнаціонального спілкування, особливо в наукових колах (як латина в добу середньовіччя). Дуже вдячні нашему викладачу Марії Черпак за здатність створити атмосферу доброзичливості і заохочування під час наших занять. Ми всі різні, працюємо в різних структурних підрозділах, але мета в нас спільна і нам всім це подобається.

Дякуємо, Маріє, you are the best! (Тверітінова Т. І., Інститут Філології)

Курс «English for Teachers» розроблено оптимально: у ньому подано основи англійської мови в цікавій формі, з урахуванням потреб викладачів. Одночасно формуються навички говоріння, аудіювання, читання і письма. Комунікативна основа, ігрові завдання створюють на заняттях легку й невимушену атмосферу. Дуже весело вчити скоромовки. Наш teacher Maria вдало пов’язує аудиторні заняття із завданнями для самостійної роботи. Для мене ці заняття, окрім вивчення мови, ще й можливість потренувати пам’ять, згадати студентські роки…

Добре, що слова, якими традиційно завершується заняття: "See you later", – дійсно обіцяють бажану і приємну зустріч. (Бітківська Г. В., Інститут філології)

Відомо, що той учитель хороший, який знає, чому навчати і як на­вчати. Наш викладач з англійської мови — молодий викладач — Марія Черпак, проте, вважаю її справжнім про­фесіоналом. Вона досконало знає мову, й у неї вражаюча вимова, добре розбирається у всьому, що пов’язано з англійською мовою. Звичайно, на заняттях і вдома нам доводиться виконувати складні й не завжди приємні завдання, наприклад, робити граматичні вправи, за­учувати малі і великі скоромовки. Але інші види роботи дуже цікаві: ми граємо в ігри, працюємо в парах, розігруючи діалоги, слухаємо тексти для аудіювання. І це дає, на мій погляд, позитивний результат. Марія по-доброму й шанобливо ставиться до нас і ми дружні у своєму ставленні до неї. Ми вчимося із задоволенням! І, якби це залежало від мене, я б займалася англійською щодня. (Неведомська Є. О., Факультет здоров'я, фізичного виховання і спорту )

Не дивлячись на юний вік, Юля Турта володіє усіма професійними (лінгвістичними і методичними) навичками викладача англійської мови. Окрім того - вона чудова людина: доброзичлива, комунікабельна, терпелива і вимоглива. Об'єктивна і справедлива в оцінюванні слухачів. (Луцюк М.В., Інститут філології)

 

Матеріали надано Центр програм з лідерства служіння

Курс англійської мови від Центру програм з ...
Курс англійської мови від Центру програм з ...