Результати конкурсу за програмою академічної мобільності у рамках договору про співпрацю з Вільнюським університетом (Литва)

Результати конкурсу за програмою академічної мобільності у рамках договору про співпрацю з Вільнюським університетом (Литва)

Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

В Університеті Грінченка закінчився конкурсний відбір для навчання за програмою кредитної мобільності у Вільнюському університеті(Литва) на весняний семестр 2018-2019 н. р.

На розгляд Конкурсної комісії надійшли документи від семи студентів з двох структурних підрозділів Університету.

На підставі наданих студентами документів, враховуючи рівень успішності студентів, рівень володіння іноземною мовою, наукові здобутки, участь в університетському житті Конкурсна комісія рекомендувала у межах двох наданих місць таких студентів:

1. Анну Мазур, студентку першого (бакалаврського) рівня (2 курс), спеціальність «Міжнародні відносини, регіональні студії та суспільні комунікації» (Суспільні комунікації), Факультет права та міжнародних відносин.

2. Тетяну Романюк, студентку першого (бакалаврського) рівня (2 курс), «Міжнародні відносини, регіональні студії та суспільні комунікації» (Суспільні комунікації), Факультет права та міжнародних відносин.

Бажаємо студентам-грінченківцям успіхів!

 

Матеріали надано НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти