ІІІ Міжнародний бізнес-форум «Бізнес Woman 2019»

ІІІ Міжнародний бізнес-форум «Бізнес Woman 2019»

23 березня 2019 року
 

 

 

  

23 березня 2019 року у Торгово-Промисловій Палаті України, що у середмісті Києва, відбулась непересічна подія – зустріч жінок України та світу, які внесли і вносять неоціненний вклад у створення позитивного іміджу та розвиток нашої Держави.

Метою цієї зустрічі була консолідація сучасних жінок – Берегинь і активних особистостей аби спільними зусиллями покращити рівень життя кожної представниці прекрасної статі. Це жінки, які для здійснення своїх заповітних мрій обирають шляхи не завжди прості. Це, люди – рушії інтелектуального і творчого потенціалу нашої держави, молода еліта, потужний і надійний кадровий ресурс, який здатний не тільки консолідуватися для тісної співпраці та обміну досвідом, а й зробити Україну сильною і процвітаючою. Кожна з них черпає мудрість і силу духу зі скарбниці історії та культури нашого народу. Їх робота сприяє розвитку здібних і талановитих у бізнесі, економіці, політиці та інших важливих сферах життя. Студенти Університету радо вітали голову представництва ЄС в Україні Хюга Мінгареллі, який брав участь у роботі спікерів форуму.

Поважними гостями ІІІ Міжнародного бізнес-форуму «Бізнес Woman 2019» були: Хьюг Мінгареллі – голова представництва Євросоюзу в Україні; Партха Сатпатхі — індійський дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні; Натача Діас Агілера (Natacha Díaz Aguilera) — кубинський дипломат, тимчасовий повірений у справах Республіки Куба в Україні та Молдові за сумісництвом; Наджла Аль-Раїс – керівник Політичного, Економічного та Медіа відділу Посольства ОАЕ в Україні; Геннадій Чижиков – Почесний консул Франції в Україні, президент ТПП України; Золтан Хорват – Почесний консул України в Угорщині, власник консалтингової компанії East West Mentor; Сергій Гайдайчук – президент бізнес-клубу СЕО; Іраклі Леквінадзе – бізнес-омбудсмен Грузії; Іван Яжинський – співвласник БК «Шобелі Україна; Ольга Семанчакова – голова NAŠA CESTA, Словаччина; Марта Барандій – доктор юридичних наук, засновниця ГО «Promote Ukraine», керівник офісу Asters у Брюсселі, співзасновниця МОЖУ; Галина Матюшина – координатор Платформи Солідарність, експерт по міграції, депутат від партії Християнські демократи CD&V по місту Антверпен з 2012-2018 та ін.

У роботі форуму брали участь працівники НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності Університету та співробітники НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів Університету, а також студенти Факультету права та міжнародних відносин, Факультету інформаційних технологій та управління.

 

Матеріали надано НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів

ІІІ Міжнародний бізнес-форум «Бізнес Woman ...
ІІІ Міжнародний бізнес-форум «Бізнес Woman ...
ІІІ Міжнародний бізнес-форум «Бізнес Woman ...
ІІІ Міжнародний бізнес-форум «Бізнес Woman ...
ІІІ Міжнародний бізнес-форум «Бізнес Woman ...