В Університеті відкрито доступ Web of Science!

bibliotik Web of Science

червень 2019 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

  

Шановні грінченківці!

З червня 2019 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відкрито доступ до міжнародної наукової бази даних Web of Science! Найближчими днями очікується доступ до бази Scopus. Передплату здійснено за кошти державного бюджету.

Завдяки сприянню Міністерства освіти і науки України з початку червня 2019 року доступ до Scopus та Web of Science отримали понад 200 закладів вищої освіти та наукових установ. Уперше до переліку, окрім державних закладів, включено також заклади вищої освіти комунальної форми власності.

Протягом 2016-2017 рр. в Університеті Грінченка вже діяла переплата на доступ до бази даних Web of Science за кошти спеціального фонду Університету, а доступ до Scopus буде отримано вперше.

Доступ до бази даних відтепер можна отримати з будь-якого комп’ютера та через бездротові Wi-Fi мережі на території Університету за посиланнями: webofscience.com

За консультацією щодо використання баз даних Scopus та Web of Science звертатися до працівників бібліотеки Університету Грінченка:

Опришко Тетяна Сергіївна, директор бібліотеки, тел.485-21-99, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ростовцева Тамара Василівна, відділ інформаційних технологій бібліотеки, тел.461-02-49, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Матеріали надано: Бібліотекою