В Університеті Грінченка відкрито доступ до Scopus!

В Університеті Грінченка відкрито доступ до Scopus!

серпень 2019 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

   

 

Шановні грінченківці!

З серпня 2019 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відкрито доступ до наукометричної бази Scopus Elsevier на 2019-2020 навчальний рік!

Нагадаємо, що місяцем раніше вже було підключено наукометричну базу Web of Science. Відтепер в Університеті діє доступ до обох баз.

Доступ було надано завдяки сприянню Міністерства освіти і науки України за рахунок державного бюджету. Уперше до переліку, окрім державних закладів, включено також заклади вищої освіти комунальної форми власності.

В Університеті Грінченка діяла переплата на доступ до платформи Web of Science у 2016-2017 рр. коштом спеціального фонду Університету. Доступ до Scopus отримано вперше.

Нагадуємо, що в Університеті Грінченка здійснюється преміювання за публікації в наукових виданнях, що індексуються у Web of Science та Scopus.

Доступ до бази даних Scopus відтепер можна отримати з будь-якого комп’ютера та через бездротові Wi-Fi мережі на території Університету за посиланнями: www.scopus.com

За консультацією щодо використання баз даних Scopus та Web of Science звертатися до працівників бібліотеки Університету Грінченка:

Опришко Тетяна Сергіївна, директор бібліотеки, тел. 485-21-99; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ростовцева Тамара Василівна, відділ інформаційних технологій бібліотеки, тел. 461-02-49; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Матеріали надано Бібліотекою Університету