Університет Грінченка отримав доступ до онлайн сервісу нормативних документів БУДСТАНДАРТ Online

Університет Грінченка отримав доступ до онлайн сервісу нормативних документів БУДСТАНДАРТ Online

вересень 2019 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

   

 

Київський університет імені Бориса Грінченка отримав офіційний доступ до онлайн сервісу нормативних документів БУДСТАНДАРТ Online. Сервіс БУДСТАНДАРТ Online дозволяє мати цілодобовий доступ до актуальних версій нормативних документів у галузі проектування, будівництва, охорони праці, пожежної безпеки, екології, енергетики, інформаційної безпеки. Онлайн-ресурс містить актуальні нормативні, законодавчі та довідкові документи України (ДБН, ДСТУ, ГОСТ, ВСН, СОУ, ISO, ДСТУ EN, санітарні норми і правила, технологічні карти, накази та багато іншого), додатково надається допомога в отримані офіційних копій діючих міжнародних стандартів. За допомогою Покажчиків нормативних документів можна швидко отримати найактуальнішу інформацію щодо діючих в Україні документів із тематики та галузей, що представляють інтерес в процесах навчання та наукових досліджень.

Доступ до сервісу можна отримати з будь-якого комп’ютера та через Wi-Fi мережі на території Університету за посиланнями: http://online.budstandart.com/ru

Для входу в особистий кабінет необхідно використати логін: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., пароль: 092019.

За консультацією щодо використання сервісу прохання звертатися до Опришко Тетяни Сергіївни, директора бібліотеки, тел. 485-21-99, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Складанного Павла Миколайовича, старшого викладача кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки ФІТУ тел. 461-02-34 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Матеріали надано Бібліотекою Університету Грінченка