Участь у ХV Генеральній асамблеї Української Асоціації Студентів

Участь у ХV Генеральній асамблеї Української Асоціації Студентів

27-29 грудня 2019 року 

 

   

 

У грудні 2019 року відбулись вибори до органів студентського самоврядування під час яких Президентом Студентського парламенту нашого Університету було обрано студентку 3 курсу Інституту філології – Федик Тамару, яка з 27 по 29 грудня 2019 року разом із представниками Студентського парламенту Університету: студентками Факультету інформаційних технологій та управління – Батрак Оленою та Цирканюк Діаною, яка є головою виконкому з питань культурно-масової роботи і студентського спорту в УАС – взяли участь у ХV Генеральній асамблеї Української Асоціації Студентів (УАС), яка проходила у Львові у рамках ІІ Національного студентського форуму.

Під час роботи Асамблеї обговорювались пріоритетні питання: звіти щодо діяльності членів виконавчого комітету, розв’язання актуальних питань студентства та вибори до виконавчого комітету Асоціації.

Учасники Асамблеї перебували в інформаційному полі новин вищої освіти, мали можливість поставити запитання на панельних дискусіях, знайти інформацію про здобутки та перемоги студентської молоді.

Представники нашої студентської громади, які були делеговані до роботи Асамблеї, гідно представили роботу Студентського парламенту рідного Університету.

 

Матеріали надано НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів

Участь у ХV Генеральній асамблеї Українсько...
Участь у ХV Генеральній асамблеї Українсько...
Участь у ХV Генеральній асамблеї Українсько...