Візит до Болонського університету

P9160133

15-16 вересня 2011 р. делегація Київського університету імені Бориса Грінченка у складі ректора В.О.Огнев’юка, проректора з наукової роботи Л. Л.Хоружої, проректора з науково-методичної та навчальної роботи О.Б. Жильцова і проректора з науково-методичної та інноваційної роботи С.А. Калашнікової взяла участь у міжнародній конференції «Сучасні загрози та можливості, академічна свобода та інституційна автономія в контексті акредитації, забезпечення якості та рейтингу», а також у церемонії підписання Великої Хартії університетів.

На конференції піднімалися питання якості вищої освіти, фінансування і управління вищих навчальних закладів, удосконалення та уніфікації змісту професійної підготовки фахівців, зв’язку науки і бізнесу тощо. В їх обговоренні взяли участь провідні науковці та керівники вищих навчальних закладів з багатьох країн світу.

Під час перебування у Болонському університеті відбулися зустрічі з Романо Проді – колишнім прем’єр-міністром Італії і президентом Європейської комісії та Івано Діонігі – ректором Болонського університету.

У ході конференції відбувся діалог з іншими ректорами та керівниками ряду міжнародних організацій, обговорено питання співпраці.

Програма конференції

DSC_0322
DSC_0364
DSC_0373
DSC_0375
DSC_0400
DSC_0411
DSC_0413
DSC_0447
DSC_0462