Конкурс «Іміджевий стиль київського волонтера»

5kon08 грудня 2011 року

Київський міський будинок вчителя

Підсумки конкурсу «Іміджевий стиль київського волонтера»

 

 

08 грудня 2011 року в Київському міському будинку вчителя студентам Київського університету імені Бориса Грінченка було вручено грамоти та подяки за підсумками конкурсу «Іміджевий стиль київського волонтера», проведеного в рамках Міської цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. На зустрічі були присутні начальник Головного управління освіти і науки м. Києва, Віра Зіновіївна Горюнова; заступник начальника ГУОН, Лідія Степанівна Нестеренко; представник Головного управління у підготовці до Євро 2012 – Олександр Моць.
Під час зустрічі студентка Університету – Бєлишева Анастасія виступила із презентацією програми «Школа волонтерів», тим самим залучаючи студентську молодь до участі та співпраці.
Начальник Головного управління освіти і науки м. Києва – Горюнова Віра Зіновіївна вручила грамоти та подяки студентам нашого Університету:
Грамота за І місце у номінації «Рекламний плакат «Стань волонтером!» – Положинцеву Олександру, студенту Інституту мистецтв;
Грамота за ІІІ місце у номінації «Емблема (логотип) волонтерського руху м. Києва» – Меляницькому Іліану, студенту Інституту мистецтв;
Грамота за ІІІ місце у номінації «Композиція авторських світлин (фото) «Стань волонтером!» – Шинкаренко Дарині, студентці Інституту психології та соціальної педагогіки;
Подяка за активну участь в організації та проведенні конкурсу – колективу Київського університету імені Бориса Грінченка; члену журі, проректору із науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи, Соломатовій Вікторії Василівні; Бєлишевій Анастасії, студентці Інституту психології та соціальної педагогіки; Бобровнік Євгенії, Васюку Андрію, студентам Гуманітарного інституту; Таран Юлії, студентці Педагогічного інституту.
Своїми творчими здобутками у конкурсі студенти-грінченківці продемонстрували активну позицію щодо участі в реалізації Програми «Київський волонтер ЄВРО 2012».
Головне управління освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради «Київської міської державної адміністрації» висловлює колективу Університету свою високу повагу та щиру подяку (лист №1504 від 06.12.2011р.) за активну участь у підготовці та проведенні конкурсу «Іміджевий стиль київського волонтера».
Щиро вітаємо наших студентів із перемогою та відзнакою!
Бажаємо надалі творчих злетів, натхнення, успіхів у творчості та здійсненні мрій.
Університет пишається вами!!!

Начальник ГУОН Віра Зіновіївна Горюнова та ...
Вручення Подяки ГУОН колективу Київського у...
Анастасія Бєлишева, студентка Інституту пси...
Студенти-грінченківці на врученні Грамот та...
Переможці та учасники конкурсу "Іміджевий с...