Конференція трудового колективу Університету

IMG_177517 січня 2012 року
Вул. Маршала Тимошенка, 13б
Актова зала (4 поверх)

17 січня 2012-го року у Великій актовій залі навчального корпусу № 1 (вул. Маршала Тимошенка, 13-Б) відбулася Конференція трудового колективу Київського університету імені Бориса Грінченка.
У заході взяли участь Голова Київської міської державної адміністрації О. П. Попов, заступник Голови Київської міської державної адміністрації Л. М. Новохатько, начальник Головного управління освіти і науки м. Києва В. З. Горюнова, 320 делегатів від усіх структурних підрозділів Університету, Студентський парламент, представники засобів масової інформації.
Перед учасниками Конференції виступив Голова КМДА Олександр Павлович Попов. Він підкреслив, що на Київський університет імені Бориса Грінченка покладає великі надії, оскільки цей навчальний заклад демонструє  позитивну динаміку розвитку і бере активну участь у житті столиці, поповнюючи її високопрофесіональними кадрами та здійснюючи масштабну роботу з освітянами і школярами міста.
Згадуючи «Столичний стандарт освіти» – проект, розроблений з ініціативи КМДА, за участю й університетської робочої групи, очільник держадміністрації заявив: «Нам належить показати всій Україні, якою має бути освіта – на прикладі освіти Києва!» Ці його слова викликали бурхливі оплески делегатів Конференції, як і наміри міської влади всіляко підтримувати Університет, а у наступному році – здати до експлуатації новий гуртожиток.
Після виступу Олександру Попову було вручено Подяку Університету «За значний особистий внесок у розвиток Університету, підготовку висококваліфікованих фахівців та створення умов для всебічного розвитку студентів».
Ректор Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Віктор Олександрович Огнев’юк прозвітував про свою діяльність у 2011 році. Відповідно до ст. 37 Закону України «Про вищу освіту» Конференція трудового колективу схвалила діяльність ректора за звітній період.