Засідання ректорату

IMG_597020 лютого 2012 р.
вул. Воровського 18/2

20 лютого відбулося чергове засідання ректорату. Слухалося питання про розподіл випускників та формування державного замовлення. Проректор з навчально-методичної роботи О. Б. Жильцов інформував щодо замовлення від ГУОН м. Києва.

Про проведення навчання персоналу Університету за інформаційно-комунікаційними технологіями доповіла проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України Н. В. Морзе. Вона поінформувала присутніх про нові вимоги до педагогів освітніх закладів та представила програму навчання професорсько-викладацького складу.

Графіки, за якими відбуватимуться заняття, і детальна інформація будуть оприлюднені найближчим часом на кафедрах усіх Інститутів та на  університетському сайті.

Також слухали питання:

  • про ректорські контрольні роботи. Доповідач – О. Б. Жильцов;
  • про участь студентів в олімпіадах. Доповідач – проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор Л. Л. Хоружа;
  •  про подання на стипендії КМУ. Доповідач – проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи, кандидат історичних наук, доцент В. В. Соломатова.

З усіх питань було прийнято узгоджені рішення. Ректор Університету, доктор філософських наук, професор Віктор Огнев’юк дав відповідні доручення.