Загальноуніверситетське свято до Дня захисника Вітчизни - концерт Державного академічного оркестру «РадіоБенд Олександра Фокіна»

Alex-fokin-radioband21 лютого 2012 року, 16:00

вул. Тимошенка 13б

23 лютого 2012 року, в День захисника Вітчизни, грінченківці тепло, від усього серця вітали представників сильної половини. Це свято чоловічої досконалості та мужності надає їм невичерпної наснаги, надихає, незалежно від віку, на благородні вчинки, осяяні високим злетом душі заради кохання, життя, мирного неба
Витонченим мистецьким подарунком грінченківській родині став загальноуніверситетський захід - святковий концерт Державного академічного оркестру «РадіоБенд Олександра Фокіна». Глядачі насолоджувались джазовими композиціями, блискучими інструментальними та вокальними імпровізаціями, віртуозною виконавською майстерністю музикантів і вокалістів. У вітальному слові ректор Віктор Олександрович Огнев’юк підкреслив значимість цієї події для Київського університету імені Бориса Грінченка, висловив свою вдячність головному диригенту – Олександру Фокіну, всім учасникам концертної програми. Ректор наголосив на важливості співпраці Університету з визнаним у всьому світі творчим колективом для подальшої реалізації культурно-мистецьких проектів у нашому навчальному закладі. Всі присутні стоячи, бурхливими тривалими оплесками підтримали слова Ректора.
У День захисника Вітчизни студенти Інституту психології та соціальної педагогіки вітали зі святом ветеранів Великої Вітчизняної Війни, членів Дніпровської організації ветеранів «Березняки-2», з якою Університет пов’язує тривала дружба. З посмішками, вдячністю, і навіть зі слізьми на очах, ветерани приймали вітання від грінченківської молоді у своїх скромних затишних оселях.
Студентська Рада Інституту мистецтв спільно з відділом виховних технологій створили дизайнерську фото-стіннівку «Знайомтесь, наші АRT-хлопці!», де були представлені найяскравіші портрети студентів Інституту та їх життєві кредо. Перевірити себе на міць, спритність та оригінальність майбутні захисники Вітчизни змогли у розважальній програмі «Козацькі забави». Веселі конкурси "Хто швидше з'їсть вареника", "Хто краще заплете дівочу косу", "Хто краще одягне козака" створили змагальний та веселий настрій.
Студенти Гуманітарного інституту підготували випуск радіоконцерту «Для Вас, чоловіки!», в якому на замовлення викладачів кафедр лунали їх улюблені пісні. Вітальна стіннівка «День захисника Вітчизни» стала яскравою прикрасою свята.
Цікавою родзинкою святкування Дня досконалості та мужності чоловіків в Університетському коледжі стало проведення конкурсу стройової підготовки юнаків. Зібраність, чіткість рухів, піднесене виконання стройових пісень під час маршу – викликали гордість за студентську молодь Університету. Святковий настрій доповнювали яскраві плакати, стіннівки, цитати із воєнних фільмів та творів письменників, присвячені визначній даті, які були розміщені у приміщенні Коледжу.
У Педагогічному інституті серед викладачів та студентів було проведено цікаве анкетування. Чоловікам було запропоновано відповісти на питання: «Як ви розумієте поняття «мужність?», «Що, на вашу думку, найголовніше в житті сучасного чоловіка?», «Чи потрібна нинішнім юнакам служба у Збройних силах?» Відповіді оформили в яскраву стіннівку, а кожному учаснику опитування присвоїли номінації: «Найуспішніший», «Найзагадковіший», «Найпатріотичніший» тощо.
В Інституті лідерства та соціальних наук підготовлено випуск електронного журналу «Сьогодні славить вся країна своїх синів». 20 лютого студенти Університету взяли участь у концерті для ветеранів війни Оболонського району. Проникливе виконання вокальних творів викликало співпереживання та бурхливі оплески глядачів.
Святкування Дня захисника Вітчизни в Київському університеті імені Бориса Грінченка стало проявом духовної єдності поколінь, поваги до ветеранів, які ціною власного життя захищали Україну, свідченням патріотичного виховання студентської молоді - майбутнього нашої держави.
Мирного неба!

 

Вітальне слово Ректора-концерт РадіоБенду О...
Привітання зі святом Ради жінок-ветеранів Д...
Вітання ветерана Дніпровського району - зах...
Вітальні листівки для ветеранів
Краєзнавець, голова осередку українського к...
Конкурс на визначення найсильнішого козака
Конкурс на найстильніший костюм козака
Журі оцінює результати конкурсу на найстиль...
Електронний журнал _Сьогодні славить вся кр...
Святкова стіннівка
Фото-стіннівка-Знайомтесь, ART-хлопці