ІV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської та іспанської мов

IMG_724125 березня 2012 р.
вул. Тимошенка 13Б

У навчальному корпусі Університету на вул. Маршала Тимошенка, 13-Б на виконання спільного наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України й Національної академії педагогічних наук України № 234/28 від 28.02.2012р. «Про проведення ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та фінальних етапів турнірів у 2011/2012 н.р.», за підтримки Головного управління освіти і науки м. Києва та участю Посольства Іспанії в Україні 25 березня ц.р. відбулося урочисте відкриття ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської та іспанської мов.

Близько 200 школярів з усіх регіонів країни прибули до столиці, щоби виявити кращих знавців англійської та іспанської словесності серед учнів 9-х, 10-х та 11-х класів. З вітальним словом звернулися:

  • начальник Головного управління освіти і науки м. Києва Горюнова Віра Зіновіївна;
  • головний спеціаліст відділу змісту середньої  освіти та освіти національних меншин Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОНмолодьспорту України Коваленко Оксана Ярославівна;
  • голови журі: доцент Київського національного лінгвістичного університету Бондаренко Яна Олексіївна і старший науковий співробітник Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України Редько Валерій Григорович;
  • Надзвичайний і Повноважний Посол Іспанії в Україні Хосе Родрігес Мояно;
  • Представник Корпусу миру, вчитель ліцею № 1 м. Макіївки Донецької області  Нейтан Хендрікс;
  • Ректор університету Огнев’юк Віктор Олександрович.

Попереду учасників олімпіади очікують конкурсні змагання. Переможці отримають сертифікати на грошову винагороду, а найкращий знавець іспанської мови -  поїздку до Іспанії.  Закриття Олімпіад відбудеться 30 березня об 11:00 у приміщенні середньої школи міста Києва №104.