Про локальну академiю Cisco у Київському університеті імені Бориса Грінченка

Cisco logoЛокальна академія CISCO відкривається у Київському університеті імені Бориса Грінченка в структурі Iнституту суспільства. 

Навчання в академiї включає теоретичнi i практичнi заняття на моделi реальної мережi. Обладнання CISCO використовується як приклад для закрiплення знань та їх практичного використання на реальному обладнаннi. Програма навчання дає великий обсяг знань з мережевих технологiй, якi не залежать вiд виробника обладнання.

Методичнi матерiали подаються слухачам в електронному виглядi в навчальному класi через Internet англiйською мовою. Сертифiкованi iнструктори академiї проводять заняття рiдною мовою слухачiв, однак усi промiжнi, семестровi та пiдсумковi iспити складаються англiйською.
По закiнченнi курсу слухачi здають iспити і мають можливість отримати мiжнародний сертифiкат. Усі iспити складаються безпосередньо на сайтi Cisco Systems. Тим, хто пройшов навчання в академiї i отримав сертифiкат за програмою повного курсу надається можливiсть складання на пiльгових умовах сертифiкацiйних екзаменiв на рiвень CCNA (Cisco Certified Network Associate) в незалежному авторизованому центрi тестування.

Академiя при Київському університеті імені Бориса Грінченка задовольняє всiм вимогам, що висуваються до навчальних центрiв Cisco. Для її роботи виділено клас сучасних відповідно обладнаних комп'ютерiв та "навчальний набiр" сучасного мережевого обладнання, що пропонує компанiя CISCO. Заняття в академії будуть проводити інструктори, які пройшли повний курс підготовки та сертифiкацiї.