Вітаю футбольну команду Університету – володаря кубка серед студентських команд !

24 квітня 2014р. на базі Спортивного комплексу Національного політехнічного університету відбулось проведення урочистої церемонії відкриття, нагородження та фінального матчу ХІ Чемпіонату та розіграшу Кубку міста Києва з міні-футболу серед студентських команд ВНЗ.

Фінал Кубку розіграшу міста Києва з міні-футболу серед студентських команд ВНЗ, у якому зустрілися команди Національної академії внутрішніх справ та Київського університету імені Бориса Грінченка.

Переможцем стала команда Київського університету імені Бориса Грінченка з рахунком 3:5, виборовши таким чином Кубок та Диплом Першого ступеня і ставши переможцем розіграшу Кубку міста Києва з міні-футболу серед команд Вищих Навчальних Закладів.

Таким чином, всі гравці нашої команди були нагороджені Дипломами Першого ступеня та Золотими медалями, отримавши Золотий Кубок.

Спортивне свято відбулось за підтримки і пройшло під егідою: Футбольної Асоціації Студентів міста Києва, Радою ректорів Київського вузівського центру, Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України, Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Федерації футболу міста Києва.

Від щирого серця вітаю з черговою блискучою перемогою!

Гравцям бажаю наснаги, віри у власні сили та подальших перемог!

 

Щиро,

Віктор Огнев’юк