Шановні грінченківці!

Сердечно вітаю Вас з Днем Державного Прапора

та Днем незалежності України!

 

Наш жовто-блакитний стяг - символ волелюбності і боротьби за незалежність України, у кольоровій гаммі якого відображено генетичний код нації, яка споконвіків засіває свою рідну землю зернами мудрості і добра, миру і любові, віри і надії. У ці дні ми - грінченківці, як і всі громадяни України, українці зі всього світу, наші друзі з різних країн відзначаємо 24-ту річницю Незалежності України.

У ці дні продовжується боротьба за Україну, боротьба, в якій проливається кров її захисників, боротьба, в якій має бути подолано корупцію, боротьба, внаслідок якої кожен громадянин має відчути, що держава існує для його благополуччя. Чимало грінченківців зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність держави, кожен з нас робить свій посильний внесок у визвольну боротьбу, бо живемо як спадкоємці Бориса Грінченка, а його слова: «Україна. В цьому слові для мене все» мають для нас сакральний вимір.

Бажаю усім студентам, співробітникам, професорсько-викладацькому складу Університету миру та подальших успіхів у всіх добрих справах і починаннях на благо Українського народу.

Вітаю усіх громадян України, хто розділяє радість і глибокий смисл цього свята, усіх наших друзів і партнерів!

Слава героям полеглим за незалежність України!

Слава Україні!

 

Щиро Ваш,

Віктор Огнев’юк