Шановні колеги, дорогі студенти!
Від душі вітаю Вас з Днем знань!

 

За підсумками вступної кампанії наша Грінченківська родина поповнилась на 2912 студентів, з них на перший курс зараховано 1182. У цьому році ми відкрили нові структурні підрозділи: Інститут філології та Інститут журналістики, факультет інформаційних технологій та управління, факультет права та міжнародних відносин, історико-філософський факультет, факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту. Ми успішно провели реконструкцію 6 поверху навчального корпусу №1 і збільшили на 700 м2 площі для освітнього процесу. У нас з’явився власний гуртожиток. Упевнений, що новий навчальний рік принесе нові здобутки й перемоги, а спільна праця, єдність думок та наполегливість стануть запорукою успіхів.

Із радістю вітаю наших першокурсників із посвятою у студенти-грінченківці! Перед вами відкривається широка дорога у професійне майбутнє, це час нових відкриттів, цікавих знахідок та труднощів. Разом з Вами ми реалізуємо місію нашого університету – сприяти кожному в цілісному розвитку і лідерському становленні, служити людині, громаді, суспільству. Упевнений, що науково-педагогічний колектив університету докладе усіх зусиль, аби допомогти вам пройти цікавий шлях до пізнання, професійного і особистісного розвитку, самоствердження і громадянського становлення.

Щиро бажаю всім грінченківцям міцного здоров’я, гарного настрою, натхнення, нехай наполеглива праця принесе вам бажані результати та впевненість у завтрашньому дні!

 


З повагою,
Віктор Огнев’юк