Шановні Грінченківці і дорогі кияни! Щиро вітаю Вас з Днем Києва!

Цьогоріч славетному місту на Дніпрі виповнюється 1535 років. Насправді історія нашої рідної, квітучої столиці, сягає корінням у сиву давнину. До заснування Києва на його територіях розміщувалась трипільська, зарубинецька, київська та черняхівська культури. Обличчя міста змінювалося, але Київ на дніпрових схилах зберігає свою автентичність і самобутність. Місто-мільйонник має багато різноманітних образів: історичний, сучасний, святковий, класичний, індустріальний – Київ приваблює туристів з усіх куточків нашої планети. Адже місто має своє неповторне обличчя - живе і мудре. І незважаючи на тисячолітню історію, Київ продовжує жити, розвиватися і оновлюватися.

Ми пишаємось, що наш Університет належить столичній громаді. Наш обов’язок докладати максимум зусиль для того, щоб столиця України ставала ще кращою, примножуючи нові наукові, спортивні, творчі здобутки Києва, тим самим сприяючи розвитку і процвітанню. В Університеті Грінченка не лише готують фахівців для освітніх закладів столиці, а й спрямовують свою діяльність для підвищення кваліфікації педагогів міста Києва.

Бажаю грінченківцям, столичній громаді та гостям міста отримати максимум позитивних емоцій від святкування Дня Києва, благополуччя, миру та добра всім нам!

З повагою, щиро

Віктор Огнев’юк