Засідання ректорату 23 вересня 2013 р.

DSC0536623 вересня 2013 року
м. Київ, б-р. О. Давидова, 18/2

 

 

 

23 вересня відбулося виїзне засідання ректорату в навчальному корпусі на бул. О.Давидова, 18/2. Метою виїзного засідання був огляд підготовки Педагогічного інституту та Інституту мистецтв до нового навчального року. В ході ознайомлення членами ректорату було відмічено високу якість ремонтних робіт, зокрема оновлення паркету, фарбування стін, створення шумоізоляційних класів для індивідуальних занять музикою та вокалом. Університет створив гарні умови для роботи співробітників і навчання студентів двох інститутів.

На ректораті також обговорили низку важливих питань поточної діяльності університету. Ректор В.О.Огнев’юк наголосив на важливості вироблення підходів до роботи з випускниками, а саме: створення груп випускників в соціальних мережах, інформування їх про важливі події в житті університету, проведення загальноуніверситетського Дня випускника, тощо. Особливу увагу Віктор Олександрович приділив розробці та впровадженню критеріїв оцінки роботи підрозділів університету. Прийнято рішення про запровадження оцінювання у 2013 році.

Проректор з наукової роботи Л.Л.Хоружа повідомила про підготовку до проведення конкурсу студентських наукових робіт у 2013/14 н.р. Людмила Леонідівна наголосила на важливості таких конкурсів як для студентів, так і для університету в цілому.

Про план ліцензування та акредитації у 2013/14 н.р. поінформував проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов.

Проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи О.П.Турунцев доповів про попередні підсумки санітарно-епідеміологічної експертизи навчальних корпусів університету на Лівому березі. Олександр Петрович з приємністю повідомив, що інспектори Державної санітарно-епідеміологічної служби України відзначили високу культуру поведінки студентів нашого університету.

На ректораті також розглядалися питання святкування Дня працівників освіти в університеті, особливості кадрової роботи та оформлення документів, важливість роботи з пенсіонерами – колишніми працівниками університету та інші нагальні питання.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення.