Засідання ректорату 15 квітня 2013 року

IMG 6057615 квітня 2013 року
вул. Воровського 18/2

 

 

 

На черговому засіданні проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Н.В.Морзе доповіла про графік переходу на нову доменну адресу Університету та створення оновлених сайтів структурних підрозділів. У своїй доповіді Наталія Вікторівна також підкреслила важливість наповнення структурними підрозділами інституційного репозиторію та користування тестовим доступом до наукометричних баз даних наукових статей співробітниками Університету.

Ректор В.О.Огнев’юк поінформував про шляхи створення підрозділів з ІКТ компетентності в Інститутах.

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад в Університеті повідомила радник ректора з правових та кадрових питань Ю.О.Даценко.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов поінформував про стан проходження ліцензування та акредитації нових напрямів підготовки та про затвердження переліку дисциплін вільного вибору студентів на 2013-14 н.р.

Завідувач НДЛ міжнародних проектів Г.В.Вдовиченко доповіла про відрядження до Генеральної асамблеї та щорічної конференції Європейської асоціації університетів, що пройшла 11-12 квітня у Брюселі (Бельгія). Конференцію відвідало близько 400 представників із 42 країн Європи, Африки, Америки та Азії.

На ректораті також обговорювалися питання про підготовку до випуску, стан розробки електронних навчальних курсів та замовлення спеціального програмного забезпечення для виконання навчальних планів і програм у 2013-14 н.р.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення.