Засідання ректорату 28 січня 2013 року

IMG 6057628 січня 2013 року
вул. Воровського 18/2

 

На черговому засіданні проректори доповіли про основні заходи Університету, заплановані на  лютий-березень 2013 року, за своїми напрямами.
Проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Бєлофастова Т.Ю. поінформувала, що соціальний проект «З Києвом і для Києва» продовжить свою роботу у звичайному режимі з 2 лютого.
Хоружа Л.Л., проректор з наукової роботи, доповіла про хід підготовки до всеукраїнської олімпіади, яка щороку проходить в нашому Університеті, а також про підготовку до Всеукраїнської науково-практичної конференції «Борис Грінченко очима студентів ХХІ століття».  
Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Н.В.Морзе доповіла щодо продовження тренінгів для викладачів по системі дистанційної освіти та створення електронної бази магістерських робіт.
Проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов доповів про кадрове забезпечення роботи приймальної комісії під час вступної кампанії 2013 року.
На ректораті також обговорювалися питання створення сайту бібліотеки та переходу на нове програмне забезпечення її діяльності «Ірбіс».
З усіх питань прийнято узгоджені рішення.