Засідання ректорату 14 січня 2013 р.

IMG 6057614 січня 2013 року
вул. Воровського 18/2

Ректор Університету В.О.Огнев’юк поінформував, що відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про передачу функцій замовника Реконструкції з надбудовою навчально-адміністративного корпусу на просп. Павла Тичини, 17» від 29.12.2012 року №2393, у 2013 році розпочнуться  роботи з надбудови мансардного поверху над навчальним корпусом Університету.
Проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов доповів про роботу з абітурієнтами, яка ведеться в Університеті.
В.О.Огнев’юк та проректор з наукової роботи Л.Л.Хоружа ініціювали обговорення питання діяльності НДЛ грінченкознавства та видання спадщини Бориса Грінченка. Окрім того,  Л.Л.Хоружа повідомила про хід підготовки до щорічної студентської конференції, яка відбудеться в березні.
Про участь у 19-му міжнародному освітньому ярмарку « Перспективи – 2013» у м. Варшава, Польща доповіла завідувач НДЛ міжнародних проектів Г.В.Вдовиченко
На засіданні також обговорювалось питання відзначення річниці Б.Грінченка, згідно з Постановою «Про відзначення 150-річчя від дня народження Бориса Дмитровича Грінченка» ухваленою 4 липня 2012 року Верховною Радою України.
З усіх питань прийнято узгоджені рішення.