Засідання ректорату 10 грудня 2012 р.

IMG 6057610 грудня 2012 р.
вул. Воровського 18/2

 

 

 

10 грудня 2012 р. на черговому засіданні ректорату було розглянуто низку питань з навчальної, наукової, кадрової, організаційної та інформаційної роботи.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов поінформував про затверджені правила прийому до Університету на 2013- 2014 н.р.

Ректор Університету В.О.Огнев’юк підбив підсумки святкування Дня Університету та поінформував про роботу під час різдвяно-новорічних свят.

Проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи О.П.Турунцев доповів про забезпечення санітарно-гігієнічних вимог до навчального процесу.

Проректор з наукової роботи Л.Л.Хоружа поінформувала про підготовку до Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток особистості в умовах сучасних трансформацій», яка відбудеться 13 грудня ц.р.

Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Н.В.Морзе доповіла про наповнення Вікі-порталу Університету.

На засіданні також обговорювалися питання зустрічі ректора зі студентами ІІІ курсів, розглянуті пропозиції та зауваження, висловлені під час цих зустрічей.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення.