Засідання ректорату 26 листопада 2012 р.

IMG 6057626 листопада 2012 р.
вул. Воровського 18/2

26 листопада 2012 р. на черговому засіданні ректорату було розглянуто низку питань з навчальної, кадрової, організаційної, соціально-гуманітарної та інформаційної роботи.
Проректор з науково-методичної та навчальної роботи О.Б.Жильцов поінформував про нові напрями підготовки в Університеті, розширення ліцензійного обсягу та про роботу приймальної комісії.
Ректор В.О.Огнев'юк акцентував увагу на окремих елементах корпоративної культури  Університету та важливості навчання співробітників культурі лідерства. На засіданні також обговорювалися питання планування проведення в Університеті науково-методологічного семінару та Міжнародної конференції “Людина в освіті: право на освіту і обов'язок вчитися».  
Про організаційні заходи щодо проведення новорічних свят в Університеті доповіли проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи О.П.Турунцев та проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Т.Ю.Бєлофастова
Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Н.В.Морзе поінформувала про систему заповнення зовнішьного репозиторію Університету та про преміювання викладачів, які підготували і використовують у навчальному процесі ЕНК.
Особливу увагу було приділено питанням участі Університету в Міжнародній виставці «Едукаційний салон: перспективи 2013» (м. Варшава, Польща), зміни доменного імені ресурсів Університету, а також вдосконалення сайту Університету.
З усіх питань прийнято узгоджені рішення.