Засідання ректорату 9 лютого 2015р.

DSC053669 лютого 2015 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

 

 

9 лютого 2015 року відбулося чергове засідання ректорату, на якому обговорили питання начальної, наукової, організаційної та міжнародної діяльності.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б. поінформував про нові розділи Тимчасового Положення про організацію освітнього процесу в університеті «Академічні свободи» та «Інноваційні підходи до освітнього процесу», після чого відбулося обговорення та було прийнято рішення подати пропозиції на електронну адресу Жильцова О.Б.

Проректор з наукової роботи Хоружа Л.Л. поінформувала про підготовку до проведення Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Громадські ініціативи молоді – основа соціально-економічної перебудови України» та Всеукраїнської студентської олімпіади, до яких термін подання заявок на участь закінчується 20 лютого 2015р. Разом з тим, спільно було обговорено питання доцільності користування інформаційним ресурсом EBSCO, після чого було прийнято рішення продовжити договір.

Начальник відділу міжнародних зв’язків Веселовська О.В. поінформувала про перспективи співпраці з Вищою школою інформатики та мистецтв (м.Лодзь, Польща), після чого було прийнято рішення про укладання договору. Спільно обговорили питання продовження та розширення договору про співпрацю з Сорбонським університетом (Франція) у 2015 році.

Про плани щодо відзначення Міжнародного дня театру в Університеті 27 березня поінформувала Бєлофастова Т.Ю., проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи.

Спільно обговорили питання волонтерської діяльності та допомоги Збройним силам України.

На ректораті також розглядалися інші питання поточної діяльності Університету. З усіх питань прийнято узгоджені рішення.