Засідання ректорату 25 квітня 2016 р.

IMG_085525 квітня 2016 р
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

  

 

 

25.04.2016 року відбулося чергове засідання ректорату.

Під час роботи ректорату присутніми було заслухано звіт заслуженого журналіста України, завідувача науково-виробничого центру «Грінченко-інформ» Ясиновського В.К. За два місяці роботи колектив Центру налічує понад 15 студентів – майбутніх журналістів, які активно працюють над наповненням електронного суспільно-політичного видання «Грінченко-інформ». Дане видання є базою набуття практичного досвіду для студентів спеціальності «Журналістика», де вони уміло застосовують теоретичні знання, отримані в період навчання та активно здобувають нові уміння і навички.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б. поінформував про графік навчального процесу на 2016-2017 навчальний рік; проект державного замовлення на наступний рік та про орієнтовну вартість навчання для вступників 2016 р. Після обговорення та висловлення своїх пропозицій членами ректорату прийнято рішення внести деякі правки у проект вартості навчання та обговорити їх на наступному засіданні ректорату.

Радник ректора з правових та кадрових питань Ю.О.Даценко поінформувала ректорат про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад відповідно до Законів України «Про вищу освіту» та «Про наукову і науково-технічну діяльність». Термін подачі документів на конкурс до 16 травня 2016 року.