Засідання ректорату 16 травня 2016 р.

DSC0536616 травня 2016 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

 

 

16 травня 2016 року відбулося чергове засідання ректорату.

Під час роботи членам ректорату було представлено осіб, відповідальних за створення нових структурних підрозділів (інститутів та факультетів), що розпочнуть діяти з 1 липня цього року:

Грицак І.А. – Факультет права та міжнародних відносин, Єременко О.В. – Інститут філології, Александрова О.С. – Історико-філософський факультет, Горбенко Г.В. – Інститут журналістики, Лопатенко Г.О – Факультет здоров’я, фізичної культури і спорту. Відповідальним особам було поставлено завдання та дано відповідні доручення.

Завідувач НДЛ культури лідерства Міляєва В.Р. та завідувач відділу соціологічних досліджень Нагорний А.І. презентували проект удосконалення соціологічного опитування «Викладач очима студента», яке щороку проводиться в університеті. Після обговорення та висловлення своїх пропозицій і зауважень членами ректорату, прийнято рішення врахувати відповідні побажання при доопрацюванні опитувальника та обговорити це питання більш детально з директорами інститутів.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б. виніс на обговорення питання щодо вартості навчання на 2016-2017 н.р. В результаті членами ректорату було прийнято остаточне рішення щодо цінової політики університету. Вартість навчання найближчим часом буде оприлюднена на порталі університету.

Завідувач НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти Виговська О.С. запропонувала розглянути пропозицію Аріельського університету (Ізраїль) щодо підписання договору про співпрацю. Ректорат прийняв рішення підписати договір, враховуючи достатню кількість однакових і подібних спеціальностей та можливість створення спільних проектів. Ольга Сергіївна також представила та запропонувала до обговорення кандидатури студентів, які наступного семестру, завдяки договору про співпрацю між нашим університетом та Вільнюським університетом (Литва), матимуть змогу продовжити вивчати міжнародні комунікації та математику у Вільнюсі.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.