Засідання ректорату 26 вересня 2016 року

DSC0536626 вересня 2016 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

 

 

26 вересня 2016 року відбулося чергове засідання ректорату.

На початку засідання ректор Огнев’юк В. О. та члени ректорату підбили підсумки проведення Зборів трудових колективів новостворених інститутів та факультетів.

Також члени ректорату обговорили деякі організаційні питання проведення засідання Вченої ради Університету (29 вересня) та Конференції трудового колективу, що відбудеться 30 вересня о 13.00.

Радник ректора з правових та кадрових питань Даценко Ю. О. зробила акцент на деяких кадрових питаннях та прозвітувала про хід підготовки посвідчень нового формату для співробітників

Про заплановані заходи з відзначення Дня працівників освіти та Дня захисника України поінформувала проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Бєлофастова Т. Ю.

Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н. В. поінформувала про використання придбаного програмного забезпечення в освітньому процесі, а також про заплановане придбання комп`ютерної та оргтехніки для підрозділів Університету.

Окрім цього під час засідання було розглянуто низку важливих питань, а саме: обговорення пропозицій та зауважень до Декларації про академічну доброчесність, які надійшли від викладачів та студентів; проведення семінарів з якості освіти в структурних підрозділах за напрямами підготовки; продовження курсів англійської мови для співробітників та ін.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.