Засідання ректорату 10 жовтня 2016 року

IMG_085510 жовтня 2016 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

  

 

 

10 жовтня 2016 року відбулося чергове засідання ректорату.

На початку засідання директор бібліотеки Університету Зотова В.А. доповіла про книгозабезпечення навчального процесу та необхідність закупівлі додаткової літератури з окремих спеціальностей. Окрім цього директори інститутів та декани факультетів зробили аналіз наявної навчальної та наукової літератури в очолюваних ними структурних підрозділах.

Ректор Огнев’юк В. О. виніс на обговорення питання запровадження звітів кафедр в інститутах та на факультетах, а також звітування керівників інститутів і факультетів на Вченій раді Університету.

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О.Б. поінформував про хід працевлаштування студентів Університету у навчальні заклади міста Києва. Так, у 2016-2017 навчальному році 775 наших студентів поєднують навчання з роботою за фахом.

Також Жильцов О.Б. повідомив про графік науково-методичних семінарів, які розпочали діяти в Університеті з 05 жовтня 2016 р., з метою підвищення якості освіти, підвищення рівня науково-методичної підготовки та педагогічної майстерності викладачів (наказ від 30.09.2016р. № 497).

Проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи Турунцев О.П. поінформував про стан зелених насаджень і квітників на територіях навчальних корпусів та заходи щодо їх впорядкування, утримання, проведення висадок дерев та квітів, а також про хід підготовки до опалювального сезону.

Окрім цього члени ректорату спільно обговорили концепцію відзначення Дня Університету (9 грудня), проведення грінченківської декади та Благодійного студентського балу, який відбудеться 18 листопада в Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.