Засідання ректорату 28 листопада 2016 року

DSC0536628 листопада 2016 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

 

 

28 листопада 2016 року відбулося чергове засідання ректорату. На засіданні обговорили низку важливих питань діяльності Університету. Так, першим розглянули питання виконання попередніх рішень ректорату, зокрема хід підготовки до запуску системи електронних перепусток в навчальному корпусі №1 по вулиці Маршала Тимошенка, 13 Б. Нагадаємо, що згідно з п. 3.2 наказу ректора від 14.04.2016 року № 204 «Про електронну систему пропуску» у навчальному корпусі №1 з 1.12.2016 року вхід та вихід з приміщення буде здійснюватися лише за електронними перепустками.

Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н. В. поінформувала членів ректорату про стан підготовки до проведення конкурсу «Лідер року». Зокрема, присутні обговорили критерії за якими буде проводитися конкурс серед співробітників Університету. Так, наприклад, під час конкурсного відбору враховуватимуться такі показники, як: наповнення інституційного репозиторію, професійна сертифікація, участь у міжнародних проектах, керівництво гуртками / секціями та інше.

Ректор Огнев’юк В. О. повідомив про результати аналізу раціональності використання аудиторного фонду Університету та внесення корективів у навчальний процес відповідно до отриманих результатів.

Про хід підготовки до проведення Дня вдячності в Університеті, який заплановано на 1 грудня цього року, порядок прийому гостей і партнерів та інші організаційні моменти, поінформували проректор з науково-методичної роботи та розвитку лідерства Бондарева О. Є. та проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи Турунцев О. П.

Окрім цього члени ректорату спільно обговорили питання актуалізації списків рекомендованої навчальної літератури в робочих програмах викладачів; відзначення Дня Університету (9 грудня); новорічного оформлення корпусів Університету та ін.

З усіх питань прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.