Розпочато підготовку до нового навчального року

13 березня 2017 року
м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2

 

 

 

13 березня 2017 року відбулося чергове засідання ректорату. Ректор університету Огнев’юк В. О. поставив питання про підготовку до нового навчального року. Зокрема, про підготовку конкурсу на заміщення вакантних посад доповідала Даценко Ю.О., радник ректора з кадрових та правових питань, про план ремонтних робіт і закупівель – Турунцев О. П., проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи, стосовно впровадження нової освітньої стратегії – Жильцов О. Б., проректор з науково-методичної та навчальної роботи.

Про дотримання вимог чинних законодавчих та нормативно-правових актів в університеті з охорони праці, а також про додаткові освітні послуги за січень-лютий 2017 року поінформував Турунцев О.П., проректор з з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи

Проректор з науково-методичної та навчальної роботи Жильцов О. Б. доповідав щодо перегляду вартості навчання в Університеті, проректор з наукової роботи Віннікова Н. В. внесла пропозиції щодо вартості в докторантурі університету.

Також Віннікова Н. М. поінформувала про підсумки щорічного Конкурсу на здобуття премії імені Бориса Грінченка.

Про укладання угод університету з українськими ВНЗ та науковими установами, представниками бізнесу та міжнародну співпрацю доповідали Бондарева О. Є., проректор з науково-методичної роботи та розвитку лідерства та Виговська О. С., завідувач НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти.

На ректораті розглядалися й інші актуальні питання з яких прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.