Новації від Інституту післядипломної педагогічної освіти Університету Грінченка

IMG_085511 вересня 2017 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

  

 

 

Цьогоріч підвищення кваліфікації для вчителів столиці стало ще доступнішим. А все тому, що фахівці Інституту післядипломної педагогічної освіти презентували оновлені курси підвищення кваліфікації вчителів на 2017-2018 навчальний рік.

Директор Інституту післядипломної педагогічної освіти Войцехівський М.Ф. та завідувач НМЦ інформаційних технологій Бойченко В.В., на засіданні ректорату (11.09.2017 року) розповіли про особливості нововведень. Тепер, завдяки електронній реєстрації педагог може сформулювати свій індивідуальний навчальний план самостійно, при цьому не полишаючи свого робочого кабінету. Зокрема, Войцехівський М.Ф. наголосив на тому, що зміст підвищення кваліфікації враховує не тільки стратегію Нової української школи, а й запити і потреби педагогів.

У свою чергу, Бойченко В.В. додав, що для всіх навчальних закладів міста Києва створено 1100 електронних кабінетів, а для педагогів більше 7 тисяч особистих сторінок.

Також, варто відзначити, що до підвищення кваліфікації вчителів цьогоріч залучено такі професійні партнерські організації: British Council GoGlobal, Французький інститут, Campus France, Lions Club Ukraine, Університет ім. Масарика, м. Брно, Національний музей історії України у другій світовій війні, Інститут педагогічної освіти та освіти дорослих НАПН України, Міжнародний центр сучасного мистецтва «PinchukArtCentre» та інші.