Ректорат Університету обговорив актуальні питання

18 грудня 2017 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

 

18 грудня 2017 року відбулося чергове засідання ректорату, яке розпочав ректор Огнев’юк В. О., поставивши на обговорення питання про форми підтримки молодих викладачів. Члени ректорату висловили та обґрунтували свої пропозиції щодо цього питання.

Проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Морзе Н. В. поінформувала про рейтингове оцінювання «Лідер року» в році, що минає.

Також на засіданні було заслухано інформацію декана Факультету права та міжнародних відносин Грицяка І.А., про впровадження Нової освітньої стратегії на факультеті.

Турунцев О. П., проректор з організаційних питань та адміністративно-господарської роботи поінформував про публічні закупівлі 2017 року та забезпечення Центрів практичної підготовки.

Проректор з науково-методичної, соціально-гуманітарної роботи та лідерства Бондарева О.Є. винесла на обговорення питання щодо партнерської співпраці Університету з літературним конкурсом «Коронація Слова».

На засіданні ректорату розглядалися інші актуальні питання, з яких прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.