Вітаємо переможців студентів Київського університету імені Бориса Грінченка з перемогою у І Міжнародному благодійному телевізійному Фестивалі-конкурсі «EuroMusicDance»

27-28 вересня 2014 року за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) у Київському університеті імені Бориса Грінченка проходив І Міжнародний благодійний телевізійний Фестиваль-конкурс «EuroMusicDance».

У Фестивалі взяли участь дитячі та юнацькі колективи України, Білорусії, Вірменії. До складу авторитетного журі були запрошені відомі представники українського шоу-бізнесу: Володимир Бистряков, Петро Чорний, Євген Літвінкович, Аліна Гросу, Василь Бондарчук та інші популярні виконавці. Музою фестивалю була талановита, чарівна співачка Злата Огневич. В рамках Фестивалю відбулась акція «Допомогти так легко!» для бійців АТО.

Творчі вітання учасникам та гостям яскравого мистецького свята подарували Заслужена артистка України – Рімма Шаповалова та завідувач НМЦ СГВОДС – Оксана Перепельченко. Дуже тепло були сприйняті гостьові виступи студентів Інституту мистецтв.

Професійний рівень виконавців-учасників Фестивалю визначався різноманіттям жанрів, стилів, цікавим репертуаром, яскравою емоційністю та експресією.

Конкурс проходив за різними віковими групами: «молодша», «середня», «юніори» та «старша». Гордісно відзначити, що участь у І Міжнародному благодійному телевізійному Фестивалі-конкурсі «EuroMusicDance переможно взяли студенти Київського університету імені Бориса Грінченка: 

  • І премія у номінації «вокальні ансамблі» – Гурт «Автограф» у складі студенток Інституту мистецтв: Баглай Ганна і Дарія, Вергулецька Катерина, Россихіна Марина (художній керівник – Віра Яковенко); 
  • ІІ премія у номінації «естрадний спів» – Софія Піщана (Університетський коледж, студія «Натхнення», художній керівник – Наталія Машковська) 
  • ІІ премія у номінації «естрадний спів» - Хабарова Анна (Інститут мистецтв, викладач – Рімма Шаповалова) 
  • Хореографічний дует «Фантазія» у складі Назаренко Сергій (Гуманітарний інститут та Сидоренко Наталія (Педагогічний інститут) в номінації хореографічне мистецтво, старша група.

 

Щиро вітаємо наших лауреатів з перемогою! Зичимо подальшого натхненного творчого зростання!  

DSC03122
DSC03148
DSC03172
DSC03186
DSC03188
DSC03204
DSC03230