Вітаємо переможців ІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу «Джерело надій»

31 жовтня 2015 року у концертній залі Київського університету імені Бориса Грінченка за підтримки Міністерства культури України, Національної хореографічної спілки України відбувся ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс «Джерело надій». У творчій мапі Фестивалю були відображені майже всі регіони України.

Наш Університет на Фестивалі презентували випускниці Інституту мистецтв, а сьогодні вже співробітники: методист НМЦ СГВОДС Зикова Анастасія з англомовною композицією «Hallelujah» та лаборант кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Локтіонова Олександра з українською піснею «Музика троянд». Номінацію «Сучасна хореографія» представляв хореографічний ансамбль «Грін» Інституту мистецтв.

Журі Фестивалю достойно оцінили професійний рівень виконання, сценічну культуру та вдалий вибір конкурсного репертуару. За підсумками голосування І Премію у номінації «Естрадний вокал» присуджено Локтіоновій Олександрі, І Премію у номінації «Сучасна хореографія» здобули учасники хореографічного ансамблю «Грін».

Гран-Прі Фестивалю у номінації «Естрадний вокал» отримала Зикова Анастасія.

Вітаємо переможців!

 

1
2