Святковий день в Університеті розпочався з покладання квітів видатному сину України, блискучому педагогу – Борису Грінченку, до якого долучилися представники всіх структурних підрозділів, Студентського парламенту Університету, студентських рад, Студентської профспілки, Наукового товариства.

         По структурних підрозділах у цей день проходили привітання представників професорсько-викладацького складу у різних форматах: працювали зони відкритого мікрофону, до роботи яких долучились всі охочі привітати зі святом своїх викладачів теплими, щирими словами вдячності та побажання міцного здоров’я і добра. Лунали мелодії на замовлення.

         У Всесвітній день посмішок кожний подарував посмішку викладачам і працівникам Університету, адже саме сьогодні ми маємо Всесвітній день учителя і вітаємо з прийдешнім Днем працівників освіти, який ми будемо святкувати завтра.

         Кафедри, навчальні відділи, центри отримали святкові листівки, додатком яким слугували смаколики. Листівки мали унікальний дизайн, адже були розроблені дизайнером НМЦ СГВ та ОДС Анною Загуменною. Також упродовж святкового дня був представлений банер, де кожен бажаючий міг залишити приємні побажання всім працівникам освіти.

         Загалом святковий день в Університеті був лейтмотивом хорошого настрою і відкритого на зустріч кожному серці.