Студенти Київського університету імені Бориса Грінченка долучились до наймасовішої інтелектуальної гри в світі

Студенти Київського університету імені Бориса Грінченка долучились до наймасовішої інтелектуальної гри в світі

На НСК «Олімпійський» -  головній спортивній та культурній арені країни, 15 вересня відбулась масова інтелектуальна гра - грандіозний захід – «The Game», метою якого було встановлення рекорду у категорії «Наймасовіша інтелектуальна гра».

Організаторам вдалося залучити близько 1300 осіб різного віку для одночасної гри у своєрідну версію відомої гри «Що? Де? Коли?». Учасники були поділені на 276 команд по 4-6 гравців у кожній, протягом 3 годин вони відповідали на логічні запитання на різноманітні теми, де за кожну правильну відповідь команда отримувала по одному балу. Усього таких питань було 36. Ведучими заходу були актори «Мамахохотала шоу» Женя Янович та Анатолій Усенко, завдяки чому, гра вийшла не лише пізнавальною але й веселою.

Цей проект спрямований на популяризацію інтелектуальних ігор у різних вікових категоріях. Багато учасників приходили з друзями, цілими сім’ями. Серед гравців були школярі, студенти, пенсіонери, ветерани, участь для яких була безкоштовною. Кошти  зібрані від продажу квитків будуть перераховані на благодійні проекти.

Українці вкотре довели, що є однією з найталановитіших націй, а НСК «Олімпійський» може зарахувати до своїх здобутків ще й організацію інтелектуальних ігор.

В наймасовішу інтелектуальну гру України The GAME у 2018 році зіграли -  276 команди та 1589 гравців, найактивнішу участь у грі взяла студентська команда нашого Університету. Координаторами від Університету були співробітники НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів Паламарчук Денис та Куклінова Валерія.