1

2

3

4

5

8 червня студенти-волонтери Київського університету імені Бориса Грінченка долучилися до спортивної події міжнародного значення - проведення в Києві фінальних матчів Чемпіонату УЄФА ЄВРО-2012.

Грінченківська родина пишається тим, що приєдналася до такої непересічної події. Для студентської молоді це можливість відчути себе причетним до суспільно-корисної справи, здобути практичних мовних та комунікативних навичок, знайти цікавих друзів.

Щоденно, з 09:00 до 24:00, 100 волонтерів-грінченківців надають інформаційну допомогу та дружню підтримку гостям Чемпіонату. Вони вирізняються доброзичливістю, ввічливістю, культурою спілкування, відкритими посмішками. За перші п’ять днів, на всіх станціях метро, де проходять чергування, спостерігається чітка організація роботи, злагодженість із керівництвом та співробітниками Київського метрополітену. Як результат - зростання попиту на волонтерські послуги, адже значну частку свого вільного часу, енергії, знань студенти віддають на підтримку іміджу України як гостинної європейської держави.

Київ – це частинка нашої душі, сповнена добром, щирістю та безмежною любов’ю. І серцем, і своїми справами наш Університет міцно пов’язаний з рідним містом, його звершеннями та стрімким розвитком.

Дорогі грінченківці! Бажаємо вам успіхів у волонтерській діяльності на ЄВРО-2012. Дякуємо за активну громадянську позицію, сумлінну працю та особистий внесок у спортивну історію України!