Участь у Благодійному Українському Балі

15-17 лютого 2019 р. у м. Відень (Австрія) відбулась Міжнародна конференція «Майбутнє Європи: європейська ідентичність і політичний ландшафт Європейського Союзу».

Під час конференції обговорювались перспективи інтеграції Європи, бачення її майбутнього. Серед гостей конференції були присутніми Надзвичайний та Повноважний посол України у Республіці Австрія Олександр Щерба та Почесний консул Республіки Австрія у м. Чернівці Сергій Осачук.

Делегацію від України очолив Президент Панєвропейського руху України, завідувач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Київського університету імені Бориса Грінченка – Ігор Жалоба. Серед членів делегації від Університету був працівник НМЦ - Сергій Гаргун - студент 3-го курсу Факультету права та міжнародних відносин, Перший віце-президент Студентського парламенту Університету.

Грінченківці взяли участь у щорічному Благодійному Українському Балі, організованому Товариством української молоді в Австрії, що проходив у палаці Ауерсперг. Протягом вечора гості мали змогу наживо почути виступи оперних співаків з України у супроводі оркестру та зіркових гостей, серед яких були, зокрема, Сусанна Чахоян та Олег Скрипка.