З Днем Знань, з початком Нового Навчального Року, дорогі Студенти-Першокурсники!

31 серпня 2019 року на мальовничих схилах Дніпра у середмісті столиці на легендарному Співочому полі Києва відбулись офіційні урочистості та феєричне шоу з нагоди Посвяти у студенти-першокурсників Київського університету імені Бориса Грінченка!

У цей день у 1512-ти першокурсників з’явилась нова родина, перспективна і дружна сім’я з великим бірюзовим серцем. До організації та проведення заходу долучились співробітники НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів, Студентський парламент Університету та студентські ради структурних підрозділів Університету.

Специфіка організації заходу під відкритим небом передбачала дуже тісну співпрацю між організаторами, отже ми вдячні всім, хто долучився вперше до таких глобальних масових урочистостей. Особлива подяка Студентському парламенту Університету, адміністрації та Вченій раді, адміністрації Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень, до структури якого входить Співоче поле, адміністрації фірми «Папа прінт» та компанії «MOYO» https://www.moyo.ua

Всі співробітники Центру єдиною дружною командою разом із партнерами зробили цей захід неповторним для тих, хто тільки розпочинає студентське життя. Зі святом Посвяти у студенти!

 

З Днем Знань, з початком Нового Навчального...
З Днем Знань, з початком Нового Навчального...
З Днем Знань, з початком Нового Навчального...
З Днем Знань, з початком Нового Навчального...